Kongresni centar

Andrevlje

CEPTOR


ANDREVLJE

Centar je otvoren u cilju da se u prijatnom ambijentu, u srcu Fruške Gore, afirmiše kongresni turizam, da se na jednom mestu okupe domaći i strani investitori, preduzetnici, naučnici, da se organizuju marketinške, administrativne, naučne i druge aktivnosti, kao i da se održavaju prezentacije, savetovanja, simpozijumi i seminari.


Konferencijske sale


 • Atrium sala

  Kapaciteta 120 mesta

 • Prezident sala

  Kapaciteta 20 mesta

 • Board sala

  Kapaciteta 15 mesta

 • Smart sala

  Kapaciteta 20 mesta


U okviru centra se nalaze četiri konferencijske sale.

Objekat je idealan za održavanje predavanja, seminara, konferencija kongresa. Poseduje kongresnu salu sa 120 mesta, kao i tri manje sale namenjene za rad u grupama sa raspoloživih 20-25 mesta.

Sve sale su opremljene savremenim audio-projekcionim sistemima, konferencijskim stolovima i stolicama i omogućavaju da se u njima ostvari najviši nivo kvaliteta prezentacija uz stručnu pomoć tehničkog lica.


druge uslugeRestoran

U sklopu Centra je alla carte restoran (menu ili buffet) sa raspoloživih max.100 mesta, uz koji se prostire letnja terasa sa 150 mesta, nadkrivena pergo tendom. Terasa je idealno mesto za održavanje većih skupova, proslava, manifestacija sa koje se pruža prelep pogled na livadu i listopadnu šumu.


Smeštaj

Pored neizmernog bogatstva prirode, udobnosti moderno koncipiranog objekta, kulinarskih specijaliteta, profesionalnog odnosa i ljubaznog osoblja, gostima se u našem Centru pruža smeštaj u 31 savremeno opremljenim sobama i apartmanima (sve sobe su opremljene LCD televizorima, klima uređajima, sefom za odlaganje ličnih stvari, kupatilima i terasom), i one pružaju savršen odmor u mirnom i skrovitom okruženju.


Wellness

Izdvojte vreme i krenite u šetnju u prirodu kako bi pronašli svoj omiljeni kutak. Oko samog Centra je čuvena „Staza zdravlja“, na potezu Andrevlje-Letenka, 6 km duga. Pogodni klimatski uslovi, zdrava okolina i netaknuta priroda Fruške Gore blagotvorno deluje na svakog posetioca, koji pritom može uživati u čarima lokalnih vinarija i znamenitosti fruškogorskih manastira, koji su u njegovoj neposrednoj blizini.


Naši klijenti: